Mepit pelastamassa Eurooppaa tyrannialta

Jakso 2 Kansakunnan Hely 13.12.2021

Euroopan parlamentin jäsenet yhdistivät voimansa ja nousivat lokakuussa puolustamaan ihmisoikeuksia. He ovat jatkaneet työtä siitä lähtien. Tässä he ovat ja tämä heillä on sanottavanaan.


Lokakuussa 2021 europarlamentaarikoilla oli viesti Euroopan kansalaisille: "Me taistelemme puolestanne". He ovat nousseet vastustamaan pakkorokotusta sekä EU:n digitaalista koronatodistusta.


Heihin kuuluvat Ivan Vilibor Sinčić, Francesca Donato, Christine Anderson, Cristian Terheş ja Stasys Jakeliunas (puuttuu kuvasta), joka liittyi mukaan kolmanteen tietotustilaisuuteen. He ovat pitäneet yhteensä neljä tiedotustilaisuutta.

Joulukuun 8.päivä mepit vastasivat Euroopan komission puheenjohtajan Ursula von der Leyenin pakkorokotus-keskustelun avaukseen:


Jakeliunas painotti, että luotettavan tieteen mukaan, me emme tarvitse rokotuksia kaikille, varsinkaan lapsille, joten pakkorokotukseen ei ole perusteita. Hän kuvailee pandemian olevan pelko ja pcr-testi pandemia, sillä testit ovat olleet niin epäluotettavia ja pelonlietsonta päivänselvää. Jakeliunas kritisoi sananvapauden menetystä: tiede tunnetusti perustuu siihen, että siitä pitäisi pystyä avoimesti väittelemään. Näin ei ole ollut koronapandemian tapauksessa. Jakeliunas kertoo asuneensa Neuvostoliitossa 30 vuotta sensuurin ja kontrollin alaisena, ja nyt tänäpäivänä hän kokee samanlaista sensuuria, vain koska on kysynyt kysymyksiä ja haastanut 'tiedettä'.


Anderson taas paljasti, että häntä on jopa yritetty lahjoa hiljaiseksi. Hän vastasi, että demokraattisen, vapaan ja turvallisen tulevaisuuden turvaaminen hänen lapsilleen on korvaamattoman kallista eikä hän vaihtaisi kantaansa mistään hinnasta.


Sinčić vetosi tieteeseen ja dataan miksi pakkorokotus ei tule kuuloon:

rokotteiden tehokkuus ei ole lähellekään sitä mitä oli luvattu ja niiden sivuvaikutuksia on raportoitu enemmän kuin kaikissa muissa rokotteissa yhteensä usean vuosikymmenen ajalta. Hän korostaa, että vapauttamme ei voi kidnapata meiltä, puolivuotisten rokotusten muodossa.


Sinčić kertoi myös hyvistä uutisista: Slovenian perustuslakivaliokunta tuomitsi koronapassin perustuslainvastaiseksi. Sloveniassa saatiin estettyä myös työntekijöiden pakkorokotus. Sinčić kuvasi tätä isona voittona Euroopan kannalta ja toivoo lisää samankaltaisia päätöksiä muiltakin mailta.

1 913 katselukertaa
 
Kansakunnan Hely (2).png